حق نوشته

این سایت برای بیان دغدغه های فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی ، و حتی ورزش جوانان و شهر نویسنده و بطور کلی در خصوص مشکلات مردم و جامعه می باشد

حق نوشته

این سایت برای بیان دغدغه های فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی ، و حتی ورزش جوانان و شهر نویسنده و بطور کلی در خصوص مشکلات مردم و جامعه می باشد

حق نوشته

رفع تبعیض از مردم

سه شنبه, ۴ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۴۹ ق.ظ


فقر

قاطبه مردم اگرنانی دارند وقوت لایموتی روی خوان ناچیزشان هست همین هم رزق و روزی است که خدا برایشان مقدر وارزانی نموده است نه فرد خاص یا مسئولی روزی رسان مردم باشد . مردم مزد زحمات خودشان و عرق جبینشان را می برند ومنت هیچ فردی و یا کسی برگردنشان نیست ونخواهد بود ؛  

 

ریشه و علت پیروزی شکوهمند انقلاب مبارزه وریشه کندن تفکرات و رفتارهای تبعیض آمیزکشور بود علیرغم اینکه همه ی احاد مردم با تمام کمبودها و نداشتن ها ، در لایه های پائین جامعه همزیستی مسالمت آمیزداشتند بنابراین ما مردم ایران زمین  فارغ از هر رنگی ، نژادی ، گرایش فکری و سیاسی وتفریط و افراط در اعتقادات مذهبی و دینی و رویکرد تفرقه افکنانه که مخل وحدت ملی و همزیستی مترقیانه و کمال یافته باشد محالف بوده و ، به عنوان یک ملت  ریشه دار با قائل بودن احترام به انسانیت بصورت یکسان وبا حقوق برابر متحد هستیم و درکنارهم زندگی می کنیم .

و هرکس خارج از این دایره و چارچوب به مسائل حاشیه ای  و مطالبات صنفی و باندی دامن بزند و با تلاش مذبوحانه براساس اهداف ومنافع فردی و گروهی در صدد حذف دیگران و گشودن جا و مکان برای خودش  و یارانش شوداین نه تنها خلاف اصول و فضایل اخلاقی و مذموم و ترد می باشد بلکه زهرو سمی مهلک برای وحدت و نظم و همسویی  با جامعه و امنیت ملی  است .
اگردر جامعه همه ادعای فرماندهی کل و مدیریت و ریاست و صاحب نظر و خبرگی داشته باشند پس چه کسی یونیفرم افسری و سربازی به تن کند . باید اعتراف کرد که قدم گذاشتن در چنین عرصه ای و وادی ما را به بی راهه می کشاند و لب پرتگاه خواهدبرد و پایه و ریشه اعتماد عمومی ورعایت سلسله مراتب و توجه به شایستگی ها را ویران ونابود می سازد وسنگ روی سنگ بند نخواهد شد  . 

در جهان امروزه بزرگترین چالش ، چالش مدیریت است و همچنین درکشور ما هم این موضوع  عمده ترین و پراهمیت ترین چالش ها می باشد . اما در جهان 80 الی 85 درصد برخی کشورها براین مشکل غلبه نمودند اما ما همچنان در اکثر مواقع و مکانها با مشکل سوءمدیریت روبرو هستیم و لاینحل باقی مانده است  . و اهتمام و دقت به قابلیت و لیاقت افراد و انسانها محل سئوال و تامل می باشد که این دو مولفه ذاتی و ویژگی های فردی وشایسته سالاری  در کنار مصلحت نظام مدیریت و اداره  کشور باید مورد عنایت قرار گرفته و لحاظ گردد . اینکه افراد با شکل و شمایل منحصربفرد که به نمایندگی از طیف و گروه و حزب ویژه ای  و با گرایش فکری و عقیده خاص در صدد تحمیل نظرات خود باشد و خودرا دلسوز و سینه چاک نظام و انقلاب و ولایت جا بدهند یا با چاپلوسی و تملق  ورفتارهای عوامفریبانه و ناپسند یا با مهروزی طمعکارانه و بی دلیل جهت کسب دل مدیران عمل کنند تا به منافع خود و بدست آوردن نان چرب و نرم عمل نماید این  رفتارها خارج از چشم ودید تیز بین احاد مردم شریف و متدین و انقلابی جامعه و ولایت مدار و شهید پرور پنهان نمانده و در حافظه این مردم می ماند . 
دیگراینکه میزان ومعیار سنجش اشخاص و افراد اعمال و رفتارشان است و رعایت فضائل و اصول اخلاقی که در حکومت اسلامی و مردم سالاری دینی امور دنیوی بر پایه ارزشهای اسلامی و سجایای اخلاقی بنا شده است اگر اعتقاد ما راسخ باشد و مقید به اسلام ناب محمدی و شیعه راستین موالی الموحدین حضرت امام علی (ع) و سلاله پاک آن حضرت می باشیم تحقیق و بررسی و مطالعه بکنیم که کدام یک از این بزرگان دین و حجج خدا برای رسیدن به مقام ریاست و حکومت و بدست آوردن جاه و مکنت که هم ذاتا شایسته آن هستند و هم مشیت الهی برآن اساس است برای آنها شریعت ورسالت و حکمت مقدر کرده است. اما هرگزطریقت  خلاف رضای خدا و معرفت و اخلاق نرفته و دست آویز خود ننمودند و رفتارهای غیر دینی و انسانی از آنها سر نزد و به جرات می توان اذعان داشت که  ما و یا هیچ کس نمی تواند یک نمونه  از سوءرفتار و یا حب ریاست از سوی ائمه اطهار(ع) را در منابع موثق و مکتوب پیدا کند.  پس چگونه به خود اجازه می دهیم خود را مسلمان و شیعه بدانیم و دیگران بخاطر مصالح ونیات سوء خودمان ترد کنیم .در صورتی که خود سرتا پا گناه کار و در خطا و نقصان هستیم و حتی  بعضا در ادای فریضه نماز و رعایت طهارت زبان و ذهن از برخی آلودگی های اخلاقی عاجز و التزام عملی نداریم و شخصیت خودمان تهی از آثارتربیت دینی و انسانی است. بعد نسبت به احاد مردم فشار وارد بیاوریم و لفاظی کنیم که این جنین باشید وآن چنان بکنید . درصورتی که مردم برای پاسداشت و زنده نگاه داشت رسم و آئین و سنت پیامبر اسلام و ائمه اطهار و رعایت اکثر فرائض دینی نه تنها از هیچ کوشش دریع نکرده اند بلکه از حداقل در آمد و کسب و کار و دار و ندارشان در این راه قربه الی الله  می گذرند . این مملکت تنها متعلق به گروه خاص و عده اقلیت و اکثریت نیست . این مملکت متعلق به همه کسانی که درچارچوب حدود و مرزهای جغرافیای این کشور عزیز و یکپارچه زندگی می کنند هست . این حق دیگران هم هست در این کشور و مملکت در کمال آرامش وامنیت وآزادی های مشروع و قانونی کار کنند و ارتزاق نمایند و براساس عدالت و برابری و شایستگی و قانون رشد کنند و ترقی نمایند و این نص صریح قرآن مجید است . لیس للانسان الی ما سعی و دیگر نیاز به ظاهر سازی و دغلکاری و عشوه گری و پارچه خواری نیست  و نباید کاری کنیم که تجاهل جای تعقل و چاپلوسی جای لیاقت و قابلیت جای فریبکاری و بداخلاقی و سخن چینی و زیرآب زنی جای مروت و جوانمردی و فتوت و خرد و دانش رابگیرد ونباید به موضوعاتی مانند  باند بازی و تخریب و تبعیض دامن بزنیم مگر این عمر و زندگی این جهانی  چقدرارزش و دوام دارد. قدری به عقب بنکریم ببینیم پیشنیان کجایند و چه برسر خودشان و اموالشان آمد  . اگر این روش و شیوه رقابت ناسالم و ناجوانموردانه را پیش بگیریم و در صدد اصلاح و کنترل آن تلاش و همت نکنیم باید منتظر فجایع سخت و ناگوار و دور از انتظار باشیم .  
بنابراین  صاحبان خرد و منطق و مسئولین ومجریان قانون وضابطین ونیروهای امنیتی صلاح است که جلوی اشاعه و رسوخ چنین تفکر منحط و پوسیده و اعتقادان مخرب و مسموم که در واقع دیدگاه بدخواهان و دشمنان وحدت ملی و تمامیت ارضی  ایران بیشتر از بوق تبلیغاتی و رسانه های معاند نظام بیشتر پشتیبانی می شود تا جلوی  قدرت گرفتن انقلاب و امت  اسلام و رهبرجهان اسلام است را بگیرند و با افراد و اشخاص معدودی و معلوم الحال که نابخردانه و یا آگاهانه و با منظور در این مسیر خطرناک قدم برمی دارند و موجب دل خوردگی و دل چرکین شدن و ضربه زدن به آرامش و یکپارچگی و اتحاد مومنین و وحدت ملت  که در تمام ادوار تاریخ در برابر رویداد ها و تجاوز دشمنان ایران دوشادوش هم ؛  قهرمانانه پوزه ی  دشمن را به خاک مالیدند و حماسه ها آفریدند تا پرچم عزتمند ایران هم چنان در اهتزاز باشد لذا باچنین افرادو سمپاش اگر لازم باشد  برخورد جدی و محکم بشود تا دیگران بفهمند که هر حرکتی که برعلیه وحدت ملی و تمامیت ارضی صورت بگیرد هرگز مورد تسامح و گذشت نیست . مدیریت سازمان ها بدانند فعالیت آنها با دیگر رقیبان ملی و بین المللی مانند مسابقه دوی چهارصد در صد امدادی است که اعضای تیم های شرکت کننده در مسابقه دو باید قطعه چوب را به دست دیگران رسانده تا به مقصد و پیروزی و در نهایت خط پایان و قهرمانی و افتخار دست بیابند . اگر هرکدام از این نفرات تیم ها قابلیت عضویت درتیم را  نداشته باشند آیا احتمال پیروزی و سربلندی برای تیمی که اعضایش قادر به رساندن سالم و  به موقع قطعه چوب به نفر بعدی نیستند یابا وقفه یا تاخیر این کار انجام دهند چه اتفاقی می افتد ؟ در سازمانها و مدیریت ها هم همین رویه و مصداق حاکم است اگر هرکدام از افراد تیم یک اداره قابلیت و توانمندی و ورزیدگی ولیاقت و درایت لازم را نداشته یا در خود نپرورانده باشد  و یا سیستم نسبت به آموزش ویادگیری وی به ویژگی های مورد نیاز رسیدن به هدف نه پرداخته  باشد آن نیرو قادر نخواهد بود که آن وظیفه را درست و صحیح و بصورت اثربخش و بدون نقص به رئیس اداره و مدیریت سازمان و رهبری جامعه و کشور برساند .درنهایت باید کفت عضو فاسد و بیمار بدن آدمی می توانی یک پیکر را برزمین زند و جان آن را بگیرد و باعث مرگ آن گردد. اگر این واژه ها و این کلام و نوشته و تفکر اشتباه و درست نیست لازم نیست کسی پاسخ دهد برود از منظر صحیح تر موضوع را بررسی و حل و فصل نماید . وفرهنگ سازی کند که جنبه سعادت مردم درآن دیده شود. درصورتی که این مرقومه  درست و مثبت و مورد تائید است بازهم نیاز به تحسین وتمجید نیست اگر لازم و واجب است از خودتان شروع کنید . وبه آن عمل کنید و جلوی هر فردی که به این گونه تفکر دامن می زند ایستاده و باهم در ساختن کشوری آباد ، سربلند و سعادتمند سهیم باشیم و به در کنارهم مثل همه ممالک جهان زندگی مسالمت آمیزی  همراه با رفاه اجتماعی و امنیت پایدار  وسرآمد در جهان با تمام ابعاد وجودی پیشرفته  تلاش کنیم . 
چبران خلیل جبران نویسنده پرشور مسیحی می نگارد : به عقیده من فرزند ابیطالب نخستین کسی بود از عرب که با روح کلی جهان ارتباط و پیوستگی یافت و با او دمساز بود و آن ارتباط همگان را به شگفت و عناصر عرب – علی (ع) را بشناختند پس بر شاگردان مکتب آن سرور واجب و فرض است که این ارتباط گرانقدر امام و پیشوای والامقام خود را نصب العین قرار داده و کوشش نمایند از هر گونه نا ارتباطی و تفرقه و فاصله بین خویشان و همسایگان و دوستان جلوگیری کنند . 
خادم مردم آبادان 
سعید بغلانی صوینخی      
  


  • سعید بغلانی صوینخی

تبعیض

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی